MORE

Steam Controller capata mai multa utilitate

Steam Controller poate ca nu arata la fel de impresionant ca varianta sa initiala, capatand intre timp butoane, un tumbstick si pierzand ecranul pe care urma sa il aiba fix in centru, dar Valve tot mai adauga functii noi dispozitivului de control.

Daca aveti un astfel de dispozitiv, puteti gasi acum o varianta beta pe Steam a soft-ului de control, care permite modificarea modului in care functioneaza trackpad-ul.

In loc sa se comporte ca cel al unui laptop, va deveni o copie directa a ecranului, insemnand ca unde atingi suprafata, mouse-ul se va muta direct acolo, cum ar face cu un touch-screen.

Aceasta functie va fi foarte utila pentru jocuri la care poate ca nu este atat de practic sa tarasti cursorul pe tot ecranul pana ajungi unde trebuie. Poate la lucruri ca RTS-uri sau la activarea rapida cu mouse-ul a unor elemente de interfata in TBS-uri, RPG-uri si multe altele..

Desigur, vei avea nevoie de mult timp pentru a te obisnui cu aceasta functie, deoarece iti va lua ceva vreme sa intuiesti ce parte din suprafata corespunde cu ce parte a ecranului. Dar daca lumea s-a putut adapta la tintirea intr-un FPS cu un thumbstick, se pot adapta si la asta.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close