MORE

Steam Controller are un pret si se poate precomanda!

Dupa aproape doi ani de asteptare, Valve a ridicat in sfarsit cortina de pe versiunea finala a Steam Controller-ului. Cu pozitionarea unu-la-unu, controllerul poate sa „virtualizeze controale familiare, precum un trackball, mouse sau o rotita de scroll”, oferind un grad de precizie necunoscut de alte controllere, declara Valve. Triggerele sunt dual-stage, cu un comutator digital si mai exista si butoane pentru grip, asa ca de acum si inelarul si degetul mic se pot distra. Tastarea cu controllerul in Steam Big Picture a fost optimizata, spune Valve, iar setarile pentru control pot fi customizate de la joc la joc.

Am incercat noua versiune a controllerului la GDC 2015 si cu siguranta am simtit ca exista o imbunatatire fata de prototipul pe care ni l-a aratat Evan anul trecut. Unele controllere vor incepe sa fie livrate in Octombrie, si se pare ca celelalte vor incepe sa iasa undeva prin Noiembrie sau Decembrie. „O cantitate limitata de comenzi va fi expediata pe 16 Octombrie, cu cateva saptamani inainte de lansarea oficiala” scrie Valve. „Pre-comandati acum si veti fi printre primii utilizatori de hardware Steam”.

Va puteti uita mai atent la noul Controller Steam pe pagina sa, unde precomenzile pot fi efectuate pentru 50$ in SUA si UK. Ele nu par sa fie disponibile inca in Canada si Australia. Un dispozitiv pentru streaming de jocuri de pe PC pe TV prin reteaua de internet, este, de asemenea disponibil pentru acelasi pret.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button