GamingPC&ConsolesȘtiri

A început Steam Base Builder Fest – e timpul să faci pe primarul!

Frumusețea jocurilor video este că există câte ceva pentru fiecare. Unii aleg să își piardă sute de ore în RPG-uri stufoase, cu o tonă de side quest-uri și obiective de completat, alții preferă să joace jocuri competitive ca să aibă de ce să se enerveze. Mai sunt și unii oameni (printre care mă număr și eu) care visau să devină primarul unui oraș încă de când erau mici.

Iar Steam Base Builder Fest este evenimentul pentru astfel de oameni. Timp de o săptămână, unele dintre cele mai bune titluri din genul city building și base building vor fi la reducere pe cea mai folosită platformă de jocuri din lume. Sună interesant? Hai să trecem rapid prin revistă câteva jocuri care sună chiar interesant.

ASTRONEER este unul dintre titlurile care a trecut pe sub radarul multor gameri atunci când s-a lansat în early access în 2016. De atunci și până acum, jocul a primit nenumărate update-uri care au băgat conținut nou, au rafinat conținutul deja existent și multe altele. Ideea de bază este să îți construiești… o bază pe una dintre cele 7 planete disponibile, toate în timp ce descoperi secrete și locuri nemaivăzute până acum. Jocul are 93% review-uri pozitive pe Steam și este la prețul redus de 13,99 euro, până pe data de 30 ianuarie.

Amazing Cultivation Simulator este pentru oamenii care deși stau la bloc, mereu și-au dorit să aibă în grijă o cultură. Dar asta nu e tot, pentru că „acțiunea” are loc în China antică, iar spiritualitatea și legendele sunt la ele acasă. Dacă asta sună a genul tău de joc, tot ce trebuie să știi este că poți pune mâna pe Amazing Cultivation Simulator pentru prețul redus de 14,69 euro.

Dar ofertele la genul ăsta de jocuri nu sunt singurele lucruri interesante care se întâmplă cu ocazia Steam Base Builder Fest. Pe parcursul următoarelor zile ne putem aștepta să vedem și niște variante demo al unor jocuri nelansate. Încă nu avem mai multe informații, dar dacă te pasionează subiectul, ține un ochi pe pagina Steam Base Builder Fest.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button