PC&Consoles

Steam Autumn Sale tocmai a început

O nouă sesiune de reduceri pe Steam este în curs de desfășurare. Valve și-a început sesiunea anuală de Autumn Sale, astfel încât să puteți obține câteva reduceri majore pentru jocuri fără să fie nevoie să mergeți până la magazin.

În prezent există 6709 de titluri la reducere, inclusiv unele titluri publicate recent. Printre acestea sunt incluse Middle-earth: Shadow of War (36 euro), Divinity: Original Sin 2 (41 euro), și The Evil Within 2 (30 euro).

Acest eveniment anual de vânzări a reintrodus Steam Awards pentru al doilea an consecutiv. Jucătorii își pot nominaliza jocurile preferate într-una din cele 13 categorii, printre care se numără „Mom’s Spaghetti”, „The World is Grim Enough Let’s Just All Get Along”, și varianta actualizată „Whoooaaaaaaa, Dude! 2.0”. Veți obține o insignă pentru nominalizarea unui joc, dar puteți crește nivelul acestuia prin efectuarea altor acțiuni în timpul evenimentului.

Valve va organiza evenimentul până marți, 28 noiembrie, la ora 10:00 PST, dar nu este clar dacă perioada pentru nominalizările la Steam Award va fi extinsă după încheierea perioadei de reduceri. Anul trecut, procesul de votare pentru fiecare categorie a durat șapte zile, iar Valve a dezvăluit câștigătorii în ajunul Anului Nou. Compania ar putea urma procedura în acest an, dar nu vom fi siguri până în decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button