GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam are o mare promoție pentru QuakeCon

În fiecare an, de câteva decenii, undeva Texas este organizat un eveniment numit QuakeCon. Aici, fanii jocurilor produse de id Software (inițial Quake și Doom) se strângeau la un loc pentru unul dintre cele mai mari evenimente LAN din lume. Dar din moment ce Bethesda deține id Software de mult timp, QuakeCon a devenit în parte un soi de mini-E3 pentru ei, sau un soi de Blizzcon. Așa că aveți parte de anunțuri despre jocuri noi, dezvăluiri și multe discuții despre jocuri ce nu sunt produse de id Software. Iar acum mai aveți parte și de o promoție pe Steam.

Cam toate jocurile marca Bethesda sunt în acest moment disponibile la preț redus, promoția fiind valabilă până în ziua de 30 iulie. Veți găsi în cadrul acestei promoții titluri precum RAGE 2, deja la jumătate de preț chiar dacă a fost lansat cu două luni în urmă. Mai aveți DOOM la prețul de 6.60 euro, un joc recomandat mult celor care vor DOOM foarte mult, dar nu vor să plătească prea mult pentru el și nici nu vor să îl pirateze. Dacă sunteți masochiști, puteți opta pentru Fallout 4 GOTY Edition, ce costă acum 15 euro și include tot DLC-ul jocului, precum și sentimentul general că poate Fallout 3 nu era atât de rău, adică, măcar încerca să semene cu Fallout.

Sau, mai bine, luați Prey. Ce este ca un soi de System Shock modernizat. E bun. Foarte bun. Bine, nu i-ar fi stricat arme mai interesante, dar e grozav oricum. Lista continuă cu tot soiul de alte jocuri, până și cu chestii mai obscure, precum Hunted The Demon’s Forge, ce continuă să fie o bizarerie completă. Adică, este repetitiv, cam neinteresant ca gameplay decât dacă îl butonezi cooperativ, ceva ce nu poți face acum că Gamespy a fost închis, iar povestea în sine nu este prea memorabilă. Dar are câteva idei excelente în firul său narativ și personaje mai bine conturate decât ar trebui să aibă un astfel de joc de duzină.

Și dacă preferați doar jocurile Bethesda/id Software mai vechi și nu vă place DRM, o promoție similară poate fi găsită pe GOG.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button