MORE

Steam are acum magazine pentru dezvoltatori

Steam a lansat o noua functie menita sa faca viata dezvoltatorilor mai usoara, in cazul in care vor sa integreze vreun fel de micro-tranzactii in jocurile lor.

Valve ofera acum posibilitatea de a realiza magazine, a caror operator va fi dezvoltatorul, prin care se pot comercializa obiecte din jocuri. Momentan, primul titlu care sa fi implementat aceasta functie noua este Rust, pentru care puteti cumpara acum o varietate de lucruri, precum un hanorac imprimat cu un schelet, pentru 2.20 de euro.

Cine exact ar vrea sa cumpere asa ceva este cam neclar, dar este acum posibil. Obiectele cumparate astfel de jucatori pot fi apoi revandute pe Community Market, cu o saptamana mai tarziu.

Acesta functie ar putea fi utilizata ulterior pentru indeplinirea acelui vis pe care il aveau Bethesda si Valve acum ceva timp, de a vinde modificari prin Steam. Desigur, asta ar insemna ca producatorul si Valve sa nu perceapa taxe la fel de mari, altfel toata afacerea tot ar fi considerata nerentabila.

Pe viitor, ar trebui sa va asteptati ca mai multe titluri sa implementeze astfel de magazine, predominant cele care au o sumedenie de obiecte care pot fi echipate de jucatori si care ar putea fi vandute in afara jocului.

O minte conspirativa ar spune ca Fallout 4 ar urma sa foloseasca un astfel de magazin, din moment ce functia a fost implementata la doar cateva zile inainte de lansarea jocului.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button