GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam ar putea reintroduce Flash Sales

Reducerile de pe Steam obișnuiau să fie foarte diferite. Pe lângă o reducere standard de preț pe parcursul oricărei perioade de reduceri, unele jocuri aveau temporar mega-discount-uri numite Flash Sales. De exemplu, un joc ar putea fi redus la 50% pentru o perioadă de două săptămâni, dar 80% pentru un interval de 12 ore. Valve le-a eliminat în 2016, dar circulă un zvon care sugerează că vor reveni în curând într-un format puțin modificat.

În locul variantei în care un Flash Sale durează o perioadă fixă de timp, dezvoltatorii vor putea alege dacă acestea vor dura 6, 8, 10 sau 12 ore, potrivit canalului popular Valve News Network. Raportul citează informații de la Steam Translation Server, care este sprijinit de Valve, și pe care voluntarii îl folosesc pentru a traduce textul din Steam în alte limbi.

Dacă Valve decide să aducă înapoi Flash Sales – și nimic nu este confirmat în acest moment – ar putea fi o greșeală. Înainte de 2016, nu a meritat niciodată să cumperi un joc în timpul unei promoții, decât atunci când îl prindeai la Flash Sale, pentru că era o șansă să primească o reducere suplimentară de 20% a doua zi, și era o senzație foarte neplăcută dacă deja ai plătit mai mult. În principiu, cumpărai orice îți doreai la Flash Sale când prindeai, iar pentru alte jocuri așteptai până în ultima zi a promoției, când știai că nu vor mai fi alte reduceri.

Abordarea de acum este ceva mai relaxată: dacă un joc este redus, acesta va rămâne la acel preț pe toată durata promoției, astfel încât știi din start care este costul minim. Dar probabil că există persoane cărora le e dor de Flash Sales, care au transformat în mod incontestabil o perioadă de promoții pe Steam într-un eveniment mai mare, când era ceva normal să intri pe Steam în fiecare zi la un anumit interval de timp pentru a vedea care a fost cea mai recentă tranșă de reduceri.

Vouă v-ar plăcea ca Valve să reintroducă acest sistem? Spune-ne părerea ta în comentarii aici și pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button