GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Steam a primit de trei ori mai multe recenzii dupa ultimul update

Nu cred ca update-ul de interfata al Steam mai este un secret pentru cineva. Deja este live de cateva luni iar parerile sunt impartite. Una dintre schimbarile aduse de acest update este faptul ca esti rugat sa scrii o recenzie pentru un anume joc. Aceasta mica schimbare a triplat numarul de recenzii primite de jocurile de pe Steam.

Noua librarie a introdus si noi moduri prin care le putem cere utilizatorilor sa scrie pareri despre un joc in care au investit mai mult timp. Asta a crescut substantial numarul de recenzii de pe Steam. Daca inainte aveam cam 17 mii de recenzii zilnice, dupa aceasta actualizare numarul a crescut la 70 de mii. Asta inseamna o crestere de 300%.

Valve

Cresterea aceasta se simte cel mai tare in cazul dezvoltatorilor indie, intrucat Steam a fost perceput mereu drept un indicator bun al vanzarilor inregistrate de un titlu. Se pare ca modul in care dezvoltatorii calculeaza aceste vanzari s-a schimbat substantial de cand Valve a inceput sa ceara mai multe pareri de la utilizatori. Noua interfata a concentrat atentia si asupra noului sistem de evenimente de la Valve. Acestea au generat peste opt miliarde de vizualizari.

Intr-o postare pe blog-ul companiei, Valve vorbeste putin si despre lucrurile pe care le pregateste pentru anul 2020. Poate cel mai important update de aici este cel pentru aplicatia Steam Mobile care va adauga mai multe posibilitati de login si isi va ajuta utilizatorii sa isi securizeze mai bine conturile.

Am mai scris si eu din cand in cand cate o recenzie pe Steam, insa nu prea am tinut mereu cont de acestea. Intr-adevar, cand este vorba de jocuri indie imi place sa mai arunc cate o privire deoarece nu tot timpul gasesc recenzii pe site-uri de profil, iar printre utilizatorii simpli de Steam se ascund adesea adevarate talente cand vine vorba de redactare.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button