PC&Consoles

Steam a banat dezvoltatorii care si-au inselat clientii

Pana in prezent, credem ca toata lumea a dat nas in nas cu o imagine pe Steam care nu avea nici in clin nici in maneca cu jocul pe care trebuia sa il reprezinte. Lucru care se pare ca a ajuns sa agaseze pana si pe Valve, avand in vedere ca au banat o serie de dezvoltatori pentru publicarea unor astfel de imagini minicinoase.

Mai grav, este ca multi dintre acestia au publicat imagini sub titulatura de Screenshots, mai exact imagini reprezentative pentru joc, care reflecta continutul acestora. Din nefericire lucrurile nu prea reflectau realitatea.

Valve a luat decizia de a merge mai departe cu acest proces de inalturare a dezvoltatorilor mincinosi, dupa ce un val de plangeri au adresat aceasta problema. In aceasta categorie se incadreaza imagini statice, concept art, marketing art sau orice imagine care nu reprezinta jocul 100% sau calitatea jocului.

Valve a mers atat de departe incat vor folosi aceasta politica asupra lor, compania oferind in postul in care anuntau schimbarile folosind Dota 2 pe post de exemplu. Daca in trecut jocul erau folosite imagini conceptuale pentru a reprezenta jocul, acum acesta vor fi inlocuite cu imagini din joc.

jig

Este un pas in fata, avand in vedere ca Steam este cam vestul salbatic in ultima vreme.

[Steam]

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close