GAMING

Stealth redefinit în MGS 5. Lansator de rachete cu amortizor.

Fiind un joc masiv, MGS 5 The Phantom Pain are inevitabil câteva bug-uri. Unele sunt groaznice, ca cel care îți ștergea progresul dacă o luai pe Quiet în câteva misiuni. Însă altele sunt grozave și ar trebui abuzate din plin, în singleplayer.

Spre exemplu. Vi se pare o idee bizară ca un lansator de rachete să aibă un încărcător de 100 de proiectile și un amortizor? Da, ar părea bizar. În special dacă amortizorul are cumva efect nu doar asupra lansării rachetei, ci și a impactului ei, făcând tancuri țăndări în timp ce inamicii încearcă să își dea seama ce s-a întâmplat.

Dar tocmai asta poți obține în MGS 5 dacă faci abuz de o mică scăpare a jocului ce apare după ce capeți opțiunea de a personaliza arsenalul.

Mai întâi, trebuie să cauți o armă ce poate fi modificată în detaliu, cu fiecare componentă pe care vrei să o pui pe un lansator de rachete. Acolo selectează o componentă precum un amortizor, un încărcător masiv, lasere, lunete, și tot ce mai vrei.

Apoi, selectează lansatorul de rachete, și folosind click stânga (nu enter sau spațiu) selectează categoriile pe care vrei să le modifici. În mod normal, acestea vor fi indisponibile, dar din cauza scăpării de programare, pot fi selectate. Alege  de acolo doar componentele pe care le-ai pus pe arma anterioară, pentru că altfel jocul va da de o eroare.

Dacă ai făcut totul corect, te vei trezi cu o armă ce practic ar putea distruge un Metal Gear, fără ca acesta să te vadă.

De asemenea, vă puteți aștepta ca în modul de invazie să dați peste multe rachete venite de nicăieri, pentru că toată lumea folosește deja acest minunat truc. Konami probabil va repara în curând această „mică” problemă a lui MGS 5, fiindcă nu e tocmai frumos să dai buzna în baza altcuiva, să îi omori toți soldații cu lansatoare de rachete, și să îi furi toată avuția, fără ca cineva să observe.

[Reddit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button