MORE

Starling contribuie la dezvoltarea intelectuala a piticului!

Atunci cand vine vorba de cei mici suntem dispusi sa facem orice pentru ca viitorul lor sa fie unul pe masura. Toate resursele noastre se indreapta catre ei, pentru ca ei sa fie fericiti si lipsiti de griji iar noi sa fim cat mai mandri. Starling te ajuta sa monitorizezi capacitatile mentale ale copilului tau inca de la o varsta frageda.

Starling este un dispozitiv care ajuta la cresterea IQ-ului celui mic prin urmarirea numarului de cuvinte auzite. Aceasta monitorizare a cuvintelor este atat de importanta deoarece specialistii sustin ca daca un copil isi dezvolta vocabularul cat mai repede, acest lucru va avea un impact pozitiv asupra evolutiei sale ulterioare.

De asemenea, dispozitivul este gata sa te ajute sa ii dezvolti abilitatiile copilului tau sugerandu-ti ce activitati sa faci cu el, astfel incat acestea sa fie benefice pe termen lung. Aparatul nu numai ca iti spune numarul cuvintelor rostite de copil, dar si intuieste ce i s-ar potrivi pentru ca el sa creasca cat mai frumos.

Numarul de cuvinte pe care un copil il aude pana la varsta de 4 ani ii poate influenta cursul vietii din punct de vedere cognitiv, emotional si social. Multi cercetatori au studiat aceasta problema si au ajuns la concluzia ca este providential sa porti discutii cu copilul tau atunci cand este mic pentru ca activitatea lui cerebrala sa fie activa.

Dispozitivul este foarte usor, cantareste cam cat un pachet de guma iar dimensiunile sunt la fel de reduse. Bateria dureaza aproximativ 5 zile, dupa care trebuie reincarcata. Starling este waterproof deoarece pot exista mici „accidente” printre bulele din cada.

Starling este disponibil din aprilie 2016, la pretul de 129 de dolari.

[STARLING]

Related Articles

Back to top button
Close
Close