PC&Consoles

Stardew Valley va primi multiplayer

Stardew Valley este printre cele mai de succes jocuri de PC din ultima vreme, si raportat la costul productiei sale, este cam cel mai mare succes comercial de la Minecraft si pana acum, iar jocul continua sa devina mai bun.

Dezvoltatorul jocului, Eric Barone, anunta ca va adauga continut nou jocului in curand, iar pe viitor are planuri foarte mari pentru Stardew Valley.

Pe termen scurt va fi integrata abilitatea de-a muta cladiriile din ferma, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie demolat totul atunci cand ajungi la concluzia ca arata ca naiba designul initial.

Apoi, vor fi extinse interactiunile cu unele personaje, vor fi adaugate mai multe secrete, bunuri, cladiri si plante care pot fi crescute si recoltate. Sunt planuite chiar mecanici noi de agricultura si productie, dar nu s-a spus care sunt acestea. Toate imbunatatirile mentionate fac parte din update-ul 1.1 al jocului.

Dar partile cele mai importante vin acum. Stardew Valley va primi suport pentru gameplay cooperativ in multiplayer. Nu s-a specificat cand va fi adaugata aceasta optiune, dar clar este in plan. Pe langa asta, jocul va ajunge pe Mac, pe Linux si pe console.

Pach-ul va fi lansat in urmatoarele luni, iar de partea de multiplayer si de portari se va ocupa in mare parte publisher-ul jocului, Chucklefish.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button