Gaming

Stardew Valley va primi în curând un beta test de multiplayer

Dacă ați așteptat mult timp să cultivați recolta împreună și să vă căsătoriți cu prietenii în Stardew Valley, ziua se apropie tot mai mult.

În timp ce partea de multiplayer a jocului a fost întârziată în mai multe rânduri, studioul dorește ca beta testul să aibă loc în această primăvară, astfel încât jucătorii să poată profita de toate caracteristicile patch-urilor incluse în acesta. Printre altele vor fi incluse posibilitatea de a juca împreună, noi caracteristici de crafting pentru a distinge apartenența obiectelor și, da, abilitatea ca jucătorii să se căsătorească unul cu altul, nu doar cu NPC-urile care populează orașul din joc.

Nu există încă nicio veste despre faptul dacă multiplayerul vă va permite, de asemenea, să aveți și relații extraconjugale după căsătorie, dar vom prezice că acest lucru foarte probabil nu se va întâmpla, pentru că sunt slabe șanse ca astfel de funcții să își facă loc într-un simulator de muncit la fermă.

Patch-ul va adăuga, de asemenea, suport pentru limbă franceză, italiană, turcă și coreeană, astfel încât și mai mulți jucători să se poată bucura de joc, pe lângă toate funcționalitățile introduse special pentru multiplayer. Din nou, nimic nu este sigur încă, dar dacă totul merge conform planului, beta testul pentru multiplayer este foarte aproape.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button