GamingPC&ConsolesTech&IT

Stardew Valley va primi conținut nou

Fanii lui Stardew Valley, popularul simulator de „Unde au dispărut ultimele trei zile? Doar ce m-am apucat de plantat niște copaci.” se vor bucura în curând de ceva conținut nou.

Creatorul jocului, Eric Barone, a publicat pe Twitter o serie de noi adiții ce vor fi integrate în joc de îndată ce apare noul update.

Veți avea în sfârșit posibilitatea de-a reseta abilitățile personajului, în cazul în care doriți să vă schimbați profesia. Vor fi adăugate pancarte pe care le puteți folosi la organizarea mai eficientă a bunurilor voastre, decorații suplimentare și încă o colecție. O nouă de evenimente își va face apariția, noile întâmplări din joc fiind legate atât de oraș pe timpul iernii, cât și de personaje în general.

Mai mult de atât, în viitor se pare că vom avea parte de peripeții subacvatice, iar modul de multiplayer al lui Stardew Valley va intra în teste la începutul anului viitor.

Stardew Valley a fost creat în mare parte de un singur om, pe parcursul a foarte mulți ani. Un efort foarte mare care a fost recompensat în cele din urmă, fiind unul dintre cele mai bine vândute jocuri indie făcute vreodată, transformându-l pe Eric Barone într-un milionar în foarte scurt timp.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button