GamingMobileTech&IT

Stardew Valley va fi lansat pe iOS mai târziu luna aceasta

Popularul RPG de farmat Stardew Valley va sosi în curând pe iOS. Dezvoltatorul din spatele jocului a făcut anunțul într-o postare recentă pe blog, dezvăluind că Stardew Valley pentru iOS va fi disponibil pe 24 octombrie prin App Store.

Creatorul jocului, Eric Barone, spune că aplicația va costa 7,99 dolari pe App Store și nu va include achiziții în aplicație. Aceasta înseamnă că veți obține jocul complet pentru prețul inițial de cumpărare și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la plata unor nivele suplimentare sau a altui conținut.

Barone spune că versiunea pentru iOS este „jocul complet, nu o versiune tăiată„, cum ar fi unele jocuri pe PC care vin la iOS. El observă, de asemenea, că principala diferență dintre jocul PC și versiunea iOS este că a fost reconstruit pentru controlul prin touchscreen. Ar fi interesant daca cei care au investit serios în Stardew Valley pe PC ar putea să transfere datele existente către omologul de pe iOS folosind iTunes.

Titlul a fost disponibil pe alte platforme începând cu anul 2016 și a devenit un RPG simulator de farmat extrem de popular. Esența jocului este că lucrați pentru a gestiona timpul personajului în timp ce preluați ferma bunicului, aflată în Stardew Valley.

Stardew Valley pentru iOS este disponibil acum pentru precomandă și va fi lansat pe 24 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button