GamingPC&ConsolesTech&IT

Stardew Valley primește multiplayer în luna august

De doi ani și jumătate Stardew Valley este o luminiță plină de speranță într-o industrie de jocuri care încearcă să îngrămădească Battle Royale la fiecare colț. Iar jocul este pe cale să primească un mod de multiplayer în ziua de întâi august.

După ceva timp petrecut în faza beta, această componentă va fi în sfârșit disponibilă pentru publicul larg, într-o formă finalizată. Modul de multiplayer va fi disponibil inițial pentru variantele de Windows, Linux și MacOS ale jocului, urmând ca în următoarele luni să ajungă pe celelalte platforme. Și în cazul în care erați curioși, va fi vorba de același mod de multiplayer peste tot, nu va exista un mod de split-screen pentru console, deși ar fi fost amuzant.

Și ce aveți de făcut în acest mod de multiplayer? Cam ce făceați în singleplayer, dar cu mai mulți omuleți. Puteți primi ajutor de la prieteni pentru a vă clădi ferma, pentru a face speologie ostilă, sau puteți doar să vă plimbați prin oraș, făcând chestii aleatoare.

Progresul lumii este păstrat pentru gazdă, iar orice fac jucătorii care vin în vizită în ceea ce privește modificarea inventarului, obținerea de experiență sau îmbunătățirea relațiilor cu NPC-urile sunt păstrate la nivel individual.

Stardew Valley s-a bucurat de un succes masiv pe parcursul existenței sale scurte, vânzând aproape 4 milioane de exemplare și revitalizând genul simulatoarelor sociale de viață agrară. Faptul că a fost creat de un singur om pe parcursul a cinci ani de zile, care acum este milionar, face succesul acestui joculeț și mai impresionant.

Totuși, presupun că va fi lansat un mod Battle Royale pentru el în curând.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button