GamingPC&ConsolesTech&IT

Stardew Valley lansează varianta beta de multiplayer

Stardew Valley este cu un pas mai aproape de a aduce multiplayer-ul în jocul principal, iar acum jucătorii de pe PC se pot înscrie într-o versiune beta nouă care să le permită să încerce jocul în modul cooperativ. Producătorul ConcernedApe a anunțat că versiunea 1.3 este acum în stadiul de public beta, iar cei care doresc să încerce multiplayer-ul pot face acest lucru urmând câțiva pași.

Pentru a activa noul beta, faceți clic dreapta pe jocul din bibliotecă și selectați Properties. În tab-ul Betas, tastați parola jumpingjunimos și faceți clic pe butonul Check Code. Ar trebui să puteți selecta Beta în caseta derulantă și acest lucru va determina jocul să descarce versiunea 1.3. ConcernedApe îi încurajează pe jucători să facă mai întâi o copie de siguranță jocului înainte de a descărca varianta beta, și oferă instrucțiuni despre asta pe Steam.

În noul mod de multiplayer al lui Stardew Valley, puteți găzdui propria fermă. Un număr de până la alți trei prieteni vi se pot alătura pe ferma voastră și va trebui fie să le construiți cabinele pentru a trăi sau să le folosiți pe cele prefabricate. Cabinele sunt ieftine, astfel încât ar trebui să fie ușor să-ți aduci prietenii în joc destul de devreme. Veți împărți cu toții ferma, banii și actualizările lumii, în timp ce inventarul, abilitățile și relațiile cu NPC-urile vor fi toate separate.

Puteți alege dacă doriți ca prietenii voștri din lista de pe Steam / GOG să vi se poată alătura sau dacă doriți ca ferma voastră să rămână accesibilă doar pe bază de invitații, adică doar cei care au invitații sau coduri de invitație să se poată alătura serverului vostru. ConcernedApe împărtășește câteva detalii despre multiplayer. De exemplu: vă puteți căsători cu un alt jucător; numai gazda va putea să întrerupă jocul; pentru a dormi, toți jucătorii trebuie să se bage în pat și să răspundă cu „da” la fereastra de dialog, altfel ziua nu se va termina; începerea unui festival funcționează la fel, toți jucătorii trebuind să se afle la locul festivalului înainte de a putea începe.

Puteți obține mai multe detalii despre noul beta de multiplayer din notele oficiale ale update-ului de pe Steam (vedeți link-ul de mai jos). ConcernedApe spune că va apărea conținut nou și pentru jocul de single-player, dar va oferi mai multe detalii despre acest lucru la o dată ulterioară. Multiplayer-ul va veni și pe console, iar Nintendo Switch este prima care îl primește.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Stardew Valley lansează varianta beta de multiplayer | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button