GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Stardew Valley are acum multiplayer pe PC

Anunțată pentru prima oară în 2016, Stardew Valley oferă acum o experiență coop pentru până la patru jucători despre care se spune că este „aproape identică cu single-player-ul„, dar cu trei prieteni. În multiplayer, veți lucra la un obiectiv comun. Orice joc single-player poate fi transformat într-unul de multiplayer construind una sau mai multe cabine pe ferma ta.

Așa cum v-ați putea aștepta, un jucător servește ca gazdă și poate invita alți trei prieteni în joc – care poate fi acum accesat prin intermediul unui buton „co-op” din meniul principal. La rândul său, acest buton activează noul meniu co-op.

De aici puteți alege următoarele acțiuni: să găzduiți un joc nou, să re-găzduiți un joc existent, să vă alăturați unei noi ferme, să reintrați într-o fermă, să vă alăturați unui joc LAN și să introduceți un cod de invitație pentru a vă alătura unui joc (pentru crossplay între Steam și GOG).

Mai multe detalii despre toate acestea pot fi găsite în lista de schimbări aduse de versiunea 1.3, pe care o regăsiți în link-ul de mai jos. Acolo, veți afla tot ce este nou în Stardew Valley, dincolo de suportul pentru multiplayer – cum ar fi festivalurile ambulante, evenimente noi și abilitatea de a schimba profesiile, printre altele.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button