GamingPC&ConsolesTech&IT

Stardew Valley are acum multiplayer pe PC

Anunțată pentru prima oară în 2016, Stardew Valley oferă acum o experiență coop pentru până la patru jucători despre care se spune că este „aproape identică cu single-player-ul„, dar cu trei prieteni. În multiplayer, veți lucra la un obiectiv comun. Orice joc single-player poate fi transformat într-unul de multiplayer construind una sau mai multe cabine pe ferma ta.

Așa cum v-ați putea aștepta, un jucător servește ca gazdă și poate invita alți trei prieteni în joc – care poate fi acum accesat prin intermediul unui buton „co-op” din meniul principal. La rândul său, acest buton activează noul meniu co-op.

De aici puteți alege următoarele acțiuni: să găzduiți un joc nou, să re-găzduiți un joc existent, să vă alăturați unei noi ferme, să reintrați într-o fermă, să vă alăturați unui joc LAN și să introduceți un cod de invitație pentru a vă alătura unui joc (pentru crossplay între Steam și GOG).

Mai multe detalii despre toate acestea pot fi găsite în lista de schimbări aduse de versiunea 1.3, pe care o regăsiți în link-ul de mai jos. Acolo, veți afla tot ce este nou în Stardew Valley, dincolo de suportul pentru multiplayer – cum ar fi festivalurile ambulante, evenimente noi și abilitatea de a schimba profesiile, printre altele.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button