GamingMobileTech&IT

Stardew Valley ajunge în sfârșit pe Android

Cu trei ani în urmă a sosit pe PC un joculeț numit Stardew Valley făcut de un singur individ foarte pasionat. Acel joc a devenit un succes colosal în foarte puțin timp, aducând foarte multă bucurie câtorva milioane de oameni, și câteva milioane de dolari pentru creatorul său.

Jocul a tot fost portat pentru numeroase alte platforme din 2016 și până acum, iar pe 14 martie va sosi în cele din urmă și pe Android. Jocul este portat de un studiou numit The Secrete Police și va veni doar cu componenta de singleplayer. Cea de multiplayer nu va fi disponibilă în varianta inițială și nu pot să vă spun clar când va sosi.

Varianta de Android a lui Stardew Valley este de altfel la zi cu update-urile ce pot fi găsite și în varianta de iOS, incluzând o funcție de zoom, un joystick virtual, precum și abilitatea de a salva oricând în timpul jocului. Nu doar asta, dar dacă ați început să îl jucați deja pe PC, veți putea transfera acea salvare către telefon și să continuați aventura voastră speologică, pescărească sau agriculturală.

Stardew Valley va costa în jur de 8 euro în această variantă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button