GamingRSS PaginaDeMedia

Stardew Valley a vândut 15 milioane de exemplare, iar creatorul său începe lucrul la un joc nou

La început, nu cred că i-am acordat prea multă atenție. Însă după ce l-am mai rumegat puțin și plimbat printre măsele și papile gustative, Stardew Valley este într-adevăr un joculeț chiar interesant și suficient de complex cât să nu te plictisești. Aș îndrăzni să-l compar cu un amestec de idle casual cu ceva intrigant, iar popularitatea acestuia l-a făcut să se vândă în 15 milioane de exemplare.

Odată atins acest prag, creatorul Stardew Valley a dat de veste că este pe cale să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea următorului său joc. Eric „ConcernedApe” Barone și-a format o reputație solidă încă din 2016, iar Stardew Valley începea să depășească 10 milioane de exemplare vândute în 2020. Este un succes admirabil, mai ales pentru că cea mai mare parte a jocului a fost realizată cu migală doar de către Barone.

Stardew Valley este mult mai mult decât ceea ce pare

Încă de la lansarea jocului de acum 5 ani, dezvoltatorul a îmbogățit lumea din Stardew Valley cu nenumărate update-uri, cel mai recent fiind update-ul 1.5, un adevărat festin în materie de conținut.

Nu vă lăsați induși în eroare de aspectul copilăros al acestuia Titlul a reușit să-și formeze oficial propria divizie esport, iar primul turneu s-a desfășurat chiar în această lună. În cadrul acestuia a avut loc o sesiune Q&A, iar Barone a dat glas intenției sale.

Nu spun că Stardew Valley va primi încă un update. De fapt, în momentul de față nici nu știu cum vor sta lucrurile. Momentan mă concentrez pe următorul meu joc, deci mai vedem.

Barone a adăugat faptul că l-ar putea anunța destul de curând. Dezvoltatorul nu a oferit detalii suplimentare cu privire la noul său joc, dar a menționat că va fi vorba tot despre un pixel art, cu o perspectivă top-down similară celei din SV dar simțitor diferit în materie de context și mecanici.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button