Gaming

StarCraft II: Legacy of the Void are o data de lansare

Dupa lupte seculare, un expansion pentru World of Warcraft, anuntul a doua jocuri si lansarea unuia dintre acestia, avem intr-un final o data de lansare concreta pentru StarCraft II: Legacy of the Void, ultima parte din trilogia StarCraft II.

Slava zeilor vechi si noi, sursei si mai stiu eu ce divinitate, pentru ca avem asa o impresie ca in curand gamerii se apucau sa recite Balada unui greier mic cu bale le gura in timp ce asteptau titlul.

Legacy of the Void este disponibil pentru precomanda in Romania la pretul de 139.90 RON pentru versiunea standard si 349.90 RON pentru versiunea Collector’s Edition, editia de colectie care vine cu ceva bonusuri importante de la Blizzard.

Pe langa ceea ce primesti in Legacy of the Void, cel ce achizitioneaza jocul in variant CE primeste un  Archon battle pet pentru World of Warcraft, Void Speeder mount in Heroes of the Storm si un verso Protoss in Hearthstone.

Pe langa asta, jucatorii veterani se pot bucura de doua noi moduri multiplayer in StarCraft 2. Archon mode pune doi jucatori sa controleze o baza in timp ce incearca sa se lupte cu alti doi jucatori, la randul lor facand acelasi lucru. Iar Co-op Missions mode lasa tot doi jucatori sa completeze o serie de misiuni.

Pana la urma care este data de lansare? Ei bine, jocul este programat pentru lansare pe data de 10.11.2015, asa ca nu mai avem mult de asteptat.

[Starcraft 2]

Articole asemanatoare

Back to top button