PC&Consoles

Starcraft HD ar putea fi anunțat în curând

Anul trecut, la BlizzCon, lumea tot aștepta cu sufletul la gură câteva anunțuri. Diablo 4, World of Warcraft Vanilla Server, ceva care să nu fie Sombra pentru Overwatch, și anunțul relansării jocurilor clasice în variante modernizate.

Toate aceste anunțuri au lipsit, așa că evenimentul a fost în mare parte o dezamăgire. Dar zvonurile că Starcraft HD este în producție persistă, iar acum se intensifică. Un site de eSports din Coreea de Sud, Sports Seoul, susține că Starcraft HD este aproape de a fi anunțat, iar lansarea sa ar urma să aibă loc cel târziu în luna iunie.

Conform acestui site, jocul deja a fost arătat câtorva reprezentați ai segmentului de eSports din Coreea de Sud încă din luna noiembrie. Varianta modernizată a clasicului RTS ar urma să includă grafică actualizată și suport deplin pentru funcțiile moderne pe care are Battle.net, nu doar cele pe care le avea serviciul când era reprezentat de un calculator care stătea pe un scaun în biroul cuiva.

Regretabil, Blizzard a decis să nu refacă și jocurile mai vechi, precum Warcraft 1, deoarece nu consideră că ar mai fi în conformitate cu standardele actuale chiar și cu grafică mai bună. Compania are perfectă dreptate la acest capitol, dar măcar Warcraft 2 ar merita refăcut, ca să nu mai spunem că lui Diablo 1 i-ar trebui un remake adevărat, nu un dungeon de Diablo 3 care apare o dată pe an.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button