PC&Consoles

StarCraft Brood War va fi gratuit

Blizzard a dezvăluit în cadrul evenimentului I <3 StarCraft de ieri ceva foarte interesant despre cel mai popular RTS al tuturor timpurilor. Jocul va fi de acum înainte complet gratuit.

Săptămâna aceasta StarCraft Brood War va fi actualizat la varianta 1.18, menită să repare câteva din problemele rămase de ordin tehnic, precum suportul pentru sistemele de operare moderne. Patch-ul va implementa un mod de observator nou, măsuri de anti-trișare, abilitatea de-a schimba tastele și câteva alte lucruri mici legate de multiplayer.

Dar partea cea mai importantă este că după implementarea acestui patch, StarCraft va fi complet gratuit. Îl puteți descărca, îl puteți juca, îl puteți butona chiar și pe Battle.ne… adică prin Blizzard multiplayer chestie care nu se mai numește Battle.net din motive de branding.

Așa că dacă ați reușit până acum să îl evitați cumva, de săptămâna aceasta nu veți mai avea motiv. Și dacă l-ați jucat până acum fără cinematice, veți avea în sfârșit ocazia să le vedeți pe toate.

Veți găsi StarCraft la opțiunea de download pentru jocuri clasice de pe Battle.net de îndată ce acest nou update este implementat, săptămâna aceasta.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button