GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Starcraft arată mult mai adorabil

Mai țineți minte cum Transport Tycoon Deluxe putea fi jucat într-un mod ce transforma întregul decor într-o lume fantezistă plină cu dulciuri? Era unul din beneficiile unui joc 2D, a cărui set de țigle putea fi schimbat și transformat în orice. Nu mai vedem astfel de lucruri des, cu jocuri 3D. De aceea este tare bine că lumea este acum oarecum maniacală despre refacerea jocurilor 2D, precum Starcraft Brood War.

Varianta remasterizată a jocului va primi în ziua de 10 iulie un mod de grafică. Nu o simplă hartă custom, nu o simplă misiune ce arată ciudat, sau o interfață diferită, ci o reconstruire completă a graficii sale, folosind stilul desenelor animate făcute de Carbot Animations.

Acest mod de grafică oficial, ce va fi disponibil de la Blizzard direct din joc, este bazat pe un efort al comunității de acum câțiva ani, ce s-a materializat doar sub forma unei hărți custom din secțiunea Arcade a lui Starcraft 2. Dar aici avem o implementare completă a unui stil grafic total diferit de cel a primului joc. Este prezent în misiuni, pentru toate cele trei rase, este prezent până și secvențele introductive ale misiunilor. Cele cinematice vor rămâne așa cum sunt, din moment ce reconstruirea tuturor cu desene animate ar fi fost cam…. hmm, poate n-ar fi stricat să fie înlocuite și ele.

Probabil vă întrebați de ce Blizzard a făcut asta în primul rând. Nu este clar, dar arată adorabil. Nu doar asta, dar probabil cu ocazia asta îi scade categoria de vârstă de la ESRB/PEGI.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button