GAMING

Starcraft 2 revine la origini!

A mai rămas o lună de zile până când va fi lansat Legacy of the Void, ultimul expansion din trilogia lui Starcraft 2, iar cu această ocazie Blizzard anunță o serie de schimbări importante pentru joc.

Mai exact, pentru interfața jocului, la partea de meniuri. Prima și cea mai sesizabilă este reunirea celor trei campanii la un loc. Wings of Liberty, Heart of the Swarm și Legacy of the Void pot fi accesate dintr-un ecran principal, care amintește foarte mult de cel al lui Starcraft Brood War. Factorul de nostalgie la vederea acestei poze cu siguranță va trimite câțiva fani ai seriei spre raftul cu CD-uri.

Pentru comparație, aveți mai jos meniul de campanii a lui Brood War.

Starcraf1Campaign

O altă schimbare importantă este îmbunătățirea substanțială a sistemului de chat, consolidând aproape totul într-o singură fereastră persistentă, care va fi mereu vizibilă pe ecran, și care va permite jucătorilor să discute mai eficient.

În cele din urmă, sistemul de navigare prin secțiunea de Arcade a lui Starcraft 2 a fost îmbunătățit, oferind jucătorilor mai multe informații de îndată despre modul de joc în care urmează să intre. Au fost implementate și canale de chat care să ajute organizarea mai promptă a sesiunilor.

Toate aceste schimbări vor sosi printr-un patch valabil pentru toate variantele jocului. Nu contează dacă aveți doar Wings of Liberty sau că nu ați luat Legacy of the Void. Orice Starcraft 2 ați avea va primi aceste schimbări.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button