MORE

Starcraft 2 Nova Covert Ops este disponibil la precomanda

Un detaliu pe care s-ar putea sa il fi ratat la Blizzcon era anuntul unui nou… Starcraft 2. Sau mai bine zis, anuntul lui Starcraft 2: Nova Covert Ops, o serie de misiuni episodice pentru jocul de baza care o au in rolul principal pe Nova. Blizzard anunta ca acest pachet este disponibil acum la precomanda.

Avand in vedere ca acesta este probabil cel mai apropiat lucru pe care il vom avea vreodata de Starcraft: Ghost, ar trebui sa ne bucuram. Un joc de actiune cu Nova a fost chiar unul din primele exemple pe care Blizzard le-a demonstrat cu editorul de harti a lui Starcraft 2.

Dar in acelasi timp, reprezinta ceva foarte hazliu. Legacy of the Void urma sa fie finalul povestii jocului, insa nu prea este, din moment ce Nova Covert Ops se petrece dupa actiunea lui Legacy of the Void. Mai mult de atat, acest DLC este considerat ca o schimbare de stil pentru Blizzard, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa nu fie tocmai ultimul DLC de acest fel.

Nova Covert Ops este livrat sub forma a trei episoade, fiecare cu cate trei misiuni, primul dintre ele fiind lansat in primavara anului viitor. Fiecare episod se va termina cu un „cliffhanger”, aproape de parca Blizzard ar incerca sa aplice reteta Telltale la RTS-uri.

Partea si mai interesanta este ca acest DLC, care in total costa 15 euro in acest moment, nu necesita achizitia lui Starcraft 2, ci doar varianta sa demonstrativa, Starcraft 2 Starter Edition.

Simplu spus, Blizzard a gasit un mod prin care sa monetizeze un demo.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button