MORE

StarCraft 2 Legacy of the Void sufera schimbari majore!

Decizia de a separa StarCraft 2 in trei parti nu a fost vazuta prea bine de catre fanii seriei, totusi, Blizzard, reusind sa livreze pana in acest moment doua parti, ultima ramasa fiind StarCraft 2 Legacy of the Void.

Noi detalii despre Legacy of the Void am putut afla aseara in cadrul Blizzcon-ului, unde Blizzard au facut o serie de anunturi importante vis-a-vis de noul expansion, detaliind noi caracteristici ale multiplayerului, noile personaje si schimbarile ce urmeaza sa afecteze Terran-ul, Zerg-ul si Protoss-ul. Asta, si trei noi trailere pentru joc, pentru ca pot si pentru ca… Blizzcon!

Pe langa detaliile despre mecanicile de joc, se pare ca povestea dezbate mai atent personaje precum Hierarch Artanis, Rohana, Zeratul, Kerrigan si Jim Raynor, motivatiile si impulsul narativ fiind detaliat atent de aceasta data. Dar, cu toate ca povestea este surprinzator de bine scrisa, multiplayer-ul este starul anuntului si elementul care a ridicat sala in picioare.

Se pare ca Blizzard doreste sa impinga scena competitiva si mai departe, implementand in joc turnee automate, un nou mod co-op manat de obiective clare numit Allied Commanders si nu in ultimul rand un nou mod de joc numit Archon Mode. Acesta din urma este o revenire la origini, fiind mai putin un mod nou ci mai degraba o reimaginare a unui mod clasic, lasand doi jucatori sa controleze o singura baza, putand sa se infrunte si sa dezvolte strategii comune, marind astfel APM-ul.

Au fost implementate si cateva echilibrari la anumite unitati si un anunt surpriza, Lurker-ul intorcandu-se la Zerg intr-un final. Si daca tot avem un nou expension, avem si noi unitati, acestea fiind Disruptor-ul pentru Protoss, Ravager-ul pentru Zerg si Cyclone la Terran.

Daca toate aceste informatii v-au deschis apetitul pentru Star Craft 2 si nu mai aveti rabdare, aflati ca mai trebuie sa asteptati pana sa avem o data de lasnare oficiala, pana atunci jucatorii putand sa se inscrie pentru beta pe LegacyOfTheVoid.com.

.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Daca nu fac update la engine sa foloseasca toate nucleele procesorului pot sa nu-l mai faca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button