Gaming

Starcraft 2 Heart of the Swarm si Wings of Liberty, acum mai ieftine!

Doreai o copie de Starcraft 2 si recentele promotii te-au prins cu buzunarul gol? Ei bine, acum este momentul cel mare in care poti sa iti cumperi atat Starcraft 2 Heart of the Swarm, dar si Wings of Liberty la „minunatul” pret promotional de 20 de euro bucata!

Pana acum am avut trail-uri si alte metode prin care Blizzard si-au atras noi jucatori, iar modelul free to play pentru Heroes of the Storm si Hearthstone merge extrem de bine pentru acestia. Totusi, Starcraft este cel mai jucat RTS de pe planeta, in jurul campionatelor acestui joc invartindu-se sume ametitoare de bani. Blizzard a sustinut pana acum pretul intreg pentru ambele jocuri, jucatorii find fortati sa gaseasca metode alternative pentru a-l cumpara, precum site-uri care vand key-uri. Ei bine, cu noul pret, avem un motiv in plus sa cumparam jocul, sau sa sa il facem cadou unui prieten care chiar doreste sa-l joace, dar iti mai „imprumuta” contul din cand in cand ca sa mai dea cate un meci online.

StarCraft II: Heart of the Swarm este acum pe Battle.net la 20 de euro, in timp ce editia digitala Deluxe are pretul de 35. Wings of Liberty este si el tot la pretul de 20 de dolari, din pacate pentru acesta nu exista o editie digitala Deluxe. Blizzard a anuntat via Reddit ca aceasta scadere a pretului este permanenta, asa ca nu trebuie sa faci economi acum ca sa cumpari jocul, ci pur si simplu il poti cumpara cand iti permite portofelul. 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button