MORE

Star Wars Tiny Death Star scos de pe AppStore si Google Play!

Traim intr-o lume trista rau. O lume in care Star Wars este mai cunoscut in ziua de astazi pentru adaptarea sa din Angry Birds, decat pentru filmele clasice. Probabil de asta Star Wars Tiny Death Star a fost scos de pe AppStore si Google Play.

Unul dintre motive este cel mai probabil lipsa de jucatori, Disney fiind destul de indreptatiti sa ia aceasta atitudine fata de produsul in sine. In cele 11 luni de cand Star Wars Tiny Death Star a fost pe magazinele virutale, nu a facut prea multa valva, numarul de descarcari fiind extrem de mic.

Disparitia a fost semnalata de Gamezebo, acestia anuntand, prin intermediul unei surse ce a ales sa ramana anonimima ca si Star Wars Assault Team urmeaza sa aiba aceasi soarta, Disney dorind sa se axeze pe alt gen de titluri. Ian Marsh, dezvoltatorul lui Star Wars Tiny Death Star a dezvaluit pentru Gamezebo faptul ca a ramas surprins de initiativa Diseny de a scoate jocul, Disney uitand sa il instiinteze cu privire la acest lucru. Star Wars Tiny Death Star a fost o sursa de venit pentru echipa si pentru Disney, potrivit lui Marsh, iar decizia a venit destul de subit pentru echipa.

Nu este nici primul nici ultimul joc pe care Disney il scot de pe piata sau il omoara in fasa, Star Wars 1313 avand aceasi soarta, cu mentiunea ca acesta se afla in stadiu de productie. Speram sa nu vedem un viitor Star Wars pentru mobile care sa incerce sa il transfome pe Jar Jar in urmatorul Flappy Bird, sau Aventurile lui Han Solo in timp ce alearga intr-o clona de Temple Run.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button