GamingRSS PaginaDeMedia

Legacy of the Sith, expasiunea pentru Star Wars The Old Republic, aduce o mulțime de elemente noi și schimbări

În căutarea de MMO-uri care să mai alunge din momentele de plictiseală, sunt convins că mulți dintre voi au jucat, încercat sau măcar au auzit de Star Wars The Old Republic, varianta BioWare MMORPG a celebrei francize imaginată de George Lucas și distrusă iremediabil de către Disney.

Star Wars The Old Republic este un titlu interesant, cu abordări ceva mai interesante față de rețeta clasică a MMORPG-urilor care au avut tendința de a suprasatura piața. Chiar și cu un model freemium, care, din punctul meu de vedere, limita simțitor experiența de joc, The Old Republic are ce să ofere jucătorului pasionat de acest univers. Este un titlu care pune îndeosebi accentul pe storyline, iar expansion-urile acestuia nu numai că aduc tot soiul de elemente noi, dar extind și acest model de branching storyline datorat dialogurilor multiple și quest-urilor.

Star Wars The Old Republic Legacy of the Sith

Ai zice că, pentru un joc lansat în 2011, Star Wars The Old Republic începe să nu mai aibă ce mulge din franciza omonimă, dar cum BioWare sunt niște artizani într-ale storytelling-ului, nu prea ai de ce să-ți faci griji. Noul expansion, intitulat Legacy of the Sith, aduce cu sine un mănunchi impresionant de lucruri și detalii narative. Din punct de vedere al poveștii, jucătorii vor porni în căutarea lui Darth Malgus, explorând lumea acvatică a planetei Manaan.

Legacy of the Sith va crește nivelul maxim la 80, introducând totodată și Flash Point și Operations suplimentare, pe care jucătorii de vor putea îndeplini împreună. Mecanicile cu care jucătorii s-au obișnuit în Star Wars The Old Republic vor fi și ele retușate, iar asta include și design-ul claselor și partea de character customization.

Însă cea mai interesantă adiție pare a fi Combat Styles. În esență, aceasta îți va permite să te desprinzi de stilul de joc și de povestea specifică rasei și clasei alese, în favoarea unei combinații de mecanici, abilități, tehnologii și background stories după bunul plac.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button