MORE

Star Wars: The Force Awakens are un trailer nou!

Frenezia a inceput sa devina din ce in ce mai mare in jurul filmului Star Wars: The Force Awakens. R2D2 isi pregateste circuitele, Han Solo isi lustruieste faimosul lui pistol, Chewy dat navala un borcanul cu miere ca e ragusit de la atata grohait, ala de respira greu nu mai respira, nava Milenium Falcon e inca vioaie si poate sa tabaceasca cu brio navele imperiale si unul din stromtrooperi s-a gandit ca ar fi mai hip daca se da cu un strat de crom.

Asta nu inseamna ca o sa si tinteasca mai bine. Cam asta ne este dezvaluit in noul trailer dedicat filmului mai sus mentionat. La un moment dat ne era prezentat si un cadru cu desertul Abu Dhabi care arata pur si simplu spectaculos. Pacat ca nu au mai reusit sa filmeze si in Tunisia, in vechiul decor facut de ei din cauza conflictelor militare care mocnesc in acea zona.

Reprezenta un risc mult prea mare, dar locul acela avea un aer aparte si multora dintre noi ne-a parut rau ca nu mai putea fi folosit un continuare. Totusi, chiar daca in curand ne vom bucura si de un joc Star Wars, nu am vazut ca cele doua companii sa fii comunicat intre ele sa faca pachete speciale pentru precomenzi.

Sigur ar fi crescut vanzarile mai mult.

Articole asemanatoare

Back to top button