GamingPC&ConsolesTech&IT

Star Wars: Squadrons nu va fi malefic

Electronic Arts se jură că nu își va bate joc de lume

Start Wars: Squadrons va fi lansat anul acesta, aducând atât o campanie de singleplayer cât și un mod de multiplayer, plus o întrebare foarte bună. Oare cât de mult ne va jecmăni Electronic Arts cu micro-tranzacții?

Eh, răspunsul are să vă dea peste cap. Studioul EA Motive a dezvăluit că jocul nu va avea micro-tranzacții. Chiar dacă sunt cosmetice și un mod de multiplayer numai bun pentru a vinde skin-uri, acceleratoare pentru deblocat lucruri/adunat experiență, hărți și toate cele, jocul nu va avea nimic de acest gen.

Toate elementele cosmetice le veți dobândi în joc fără să să fiți nevoiți să dați bani reali pe ele. Nu le puteți cumpăra nici măcar opțional, pur și simplu sunt toate acolo și va trebui să le jucați pentru a le debloca. Știu, este un concept ciudat, straniu, chiar extraterestru. Un joc Electronic Arts ce are un mod de multiplayer nemonetizat.

Nici măcar nu va fi un live-service. Jocul pe care îl veți avea în mâini din ziua lansării va fi predominant cel final. Bine, poate va mai avea DLC, dar nu veți sta după update-uri constante de conținut care să justifice imposibilitatea de a-l juca fără internet.

Nu știu sigur ce se întâmplă cu Electronic Arts de la o vreme, dar este încă un pas într-o direcție bună, după ce au scos pachetele de hărți din Battlefield și au făcut un remake bun la Command and Conquer.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button