GamingPC&ConsolesTech&IT

Star Wars: Squadrons a fost anunțat

X-Wing vs Tie-Fighter revine! Sper!

Electronic Arts a scos un iepure neașteptat din joben seara trecută. A anunțat ceva ce nu părea posibil de la o companie care transformă orice într-un shooter. A anunțat unul spațial! Bine, nu este o diferență chiar atât de mare, dar este una sesizabilă, pentru că acest shooter amintește puternic de zilele de glorie ale lui X-Wing și Tie-Fighter.

Mai țineți minte acele jocuri? Grozave la vremea lor. Cineva de la Electronic Arts pare să fi decis că acele capodopere au fost o idee bună, așa că următorul joc Star Wars al companiei seamănă oarecum cu ele. Star Wars Squadrons este produs de studioul EA Motive, fiind primul pe care îl chiar termină. Este vorba de studioul la cârma căruia era Jade Raymond și a cărui joc de singleplayer Star Wars a fost anulat fiindcă… știți voi, jocurile de singleplayer sunt moarte și toate cele. apoi jocurile de singleplayer au înviat între timp.

Oricum, în Star Wars Squadrons veți intra în bocancii unui pilot, fie de partea rebeliunii, fie de partea imperiului, după evenimentele din Return of the Jedi. Înseamnă asta că veți da de Thrawn și Palleon? Probabil nu, au fost dinamitați din povestea canonică de Disney. Dar ar trebui să ofere oricum o idee despre cum s-a încheiat conflictul după ce Death Star a bubuit.

Pe parcursul jocului veți avea posibilitatea de a vă personaliza nava și de a participa la o grămadă de misiuni în singleplayer. Când vă săturați de singpeplayer aveți la dispoziție și un mod de multiplayer de tipul 5 contra 5. Meciurile acestea vor fi la comun între toate platformele pentru care va fi disponibil.

Jocul va fi disponibil chiar de anul acesta, pe 2 octombrie, pentru consolele de din generația curentă și pentru PC. Va exista până și o variantă de VR a jocului încă din prima zi, pentru platformele care chiar suportă așa ceva.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button