MORE

Star Wars Rogue One Trailer

Rogue One este cel mai nou film din seria Star Wars. Unul care nu va continua povestea de la Episode 7, ci va avea propriul sau fir narativ. Iar acum a primit primul sau trailer

Desi este numit un „teaser’, clipul video ofera o vedere ampla asupra continutului lui Rogue One. Actiunea din acest film este plasata inainte de inceperea lui Star Wars Episode 4 A New Hope, detaliind modul in care au fost obtinute acele planuri pentru Death Star, necesare pentru distrugerea sa. Va puteti astepta la foarte multa actiune, intr-un decor facut sa semene foarte mult cu A New Hope, avand chiar si personaje comune.

Fanii seriei Dark Forces si Jedi Knight probabil cunosc acea poveste, motiv pentru care multi dintre ei si-au anuntat deja boicotul filmului. Nu de alta, dar pe langa faptul ca Rogue One nu il are pe Kyle Katarn, are ca personaj principal pe cineva numit Jyn Erso, care suna ca cea mai lenesa anagrama posibila a lui Jan Ors, care chiar era in jocurile Dark Forces si chiar a ajutat la obtinerea planurilor pentru Death Star.

Pentru cei care tot vor sa vada aceasta tradare cinematica, Rogue One isi va face aparitia la cinematografe in luna decembrie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button