MORE

Star Wars provoaca fluturi in stomac!

Fanii seriei Star Wars poti fi foarte incantati. Motivul? Simplu. O masina de facut gofre in forma binecunoscutei sigle Star Wars. Acest delicios preparat se gaseste foarte des, la micul dejun, in bucatariile americanilor, francezilor sau belgienilor.

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, conform specialistilor. Asa ca, trebuie sa ne alimentam corespunzator, gofrele fiind un desert delicios, mai ales daca sunt preparate la Star Wars Waffle Maker. Aparatul poate face gofre cu diametrul de 18,8 cm, destul de mari pentru o masa copioasa. Greutatea acestuia este una destul de mica, asa ca poate fi folosit cu usurinta si de cei mici. Acestia, cu siguranta, sunt foarte incantati de acest aparat deoarece fiecare masa se poate transforma intr-o calatorie in alta galaxie.

Dispozitivul este prevazut cu doua placi care au sigla Death Star, sigla care se imprima pe gofre. In momentul in care vafa este gata, se aprinde un indicator luminos, anuntand ca timpul de asteptare s-a scurs.

Vafele, odata scoase din aparat, pot fi decorate cu siropul preferat sau chiar cu frisca. Asa ca, daca ai de dat o petrecere, acest desert, cu siguranta, ii va cuceri pe toti.

Star Wars Waffle Maker poate fi achizitionat la pretul de doar 40 de dolari, fiind comandat de pe internet.

[Bored Panda]

Articole asemanatoare

Back to top button