GamingPC&Consoles

Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe PlayStation 4 si Xbox One

Anul 2023 nu a avut foarte multe jocuri bune, dar Star Wars Jedi: Survivor este unul dintre alea puține care chiar au livrat. Jocul a fost lansat pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series, fiind parte din noul val de lansări care au lăsat în urmă generația precedentă de console. Sau a fost parte până de curând, când EA au dezvăluit faptul că Respawn Entertainment lucrează la o versiune pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Gamerii care încă folosesc consolele vechi de 10 ani deja, se vor bucura când vor primi vestea asta, însă multă lume ignoră ceva. Să nu uităm că Star Wars Jedi: Survivor a avut probleme de optimizare. Pe consolele actuale mergea mai bine, însă pe PC a fost un adevărat fiasco; eu nu l-am putut juca până la trei zile după lansare, când în sfârșit jocul s-a hotărât să ruleze și pe plăci video de la AMD.

Ținând cont de astea, sunt puțin sceptic cu privire la abilitățile celor de la Respawn Entertainment. În ultima perioada au început să facă greșeli tipice EA, deși studioul obișnuia să fie unul dintre cele mai iubite. În plus, mi se pare că toată atenția pe care o primesc consolele vechi este toxică pentru industria în sine – ah, sau să nu-mi spuneți că v-ați distrat cu Cyberpunk 2077 pe PlayStation 4. Câteodată este mai bine ca unele platforme să fie lăsate în pace să se odihnească.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button