GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Star Wars Jedi: Fallen Order va fi curând dezvăluit

Star Wars Jedi: Fallen Order a fost ascuns de public de multă vreme, dar acest lucru urmează să se schimbe în cele din urmă în luna aprilie, în timpul evenimentului Star Wars Celebration. Așa cum a anunțat de curând StarWars.com:

La un panel special, sâmbătă, 13 aprilie, EA și Respawn vor ridica vălul de pe Star Wars Jedi: Fallen Order, în care jucătorii vor întâlni un Padawan care a supraviețuit ordinului 66 și va explora galaxia în perioada de după căderea ordinului Jedi.

Înainte de a trece la alte jocuri, postarea afirmă că „discuția va conține detalii care nu au mai fost dezvăluite până acum înainte de lansarea jocului în toamna lui 2019„. Sperăm că vom obține mai mult decât detalii: este timpul să vedem și cum arată acest joc. Formularea reafirmă faptul că Fallen Order va fi lansat în acest an.

Star Wars Celebration din acest an se desfășoară în perioada 11 aprilie – 15 aprilie în Chicago. Alături de Fallen Order, vom vedea, de asemenea, ceva nou despre Star Wars: The Old Republic. Și probabil un trailer pentru noul film Star Wars „Episodul IX” , la care lucrează J.J. Abrams.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button