GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Star Wars Jedi Fallen Order a fost dezvăluit

Probabil ați văzut un iceberg de Star Wars mișcându-se agale zilele trecute, scufundând cam orice alt fel de știre din segmentul de divertisment. O parte din acel iceberg era prezentarea publica a noului joc Star Wars de la Electronic Arts și Respawn Entertainment. Acela este Jedi Fallen Order, iar dezvăluirea cea mare a fost acompaniată de un trailer cinematic.

În joc veți lua rolul unui Padwan care a supraviețuit Ordinului 66 și a petrecut ultimii ani trăind ascuns, până când un incident îl forțează să își folosească puterile de Jedi, fiind astfel reperat de Imperiu. Jedi Fallen Order va fi un joc exclusiv de singleplayer, la fel cum ar fi trebuit să fie și celălalt joc Star Wars aflat în dezvoltare la Electronic Arts, pe vremea când încă mai exista Visceral Games.

Nu va exista o componentă de multiplayer, iar compania promite că nu va avea nici micro-tranzacții. Această revelație este destul de surprinzătoare, considerând că EA a inserat micro-tranzacții în jocuri de single-player la fiecare ocazie cu putință. O veste bună mai este și că nu se va folosi de motorul Frostbite, ce a tot da bătăi de cap celor de la Bioware. În schimb, se va folosi de Unreal Engine, de la Epic Games. Probabil nu va trebui să vă temeți că va fi un joc exclusiv de Epic Store, fiindcă va fi unul exclusiv de Origin.

Jedi Fallen Order promite să ofere lupte cu săbii laser complexe, puteri felurite ce pot fi obținute pe parcurs, precum și o poveste care arată de parcă ar avea-o pe Mara Jade în rolul de inamic.  Prezentarea nu a inclus gameplay efectiv, dar măcar pe partea de cinematice Blur pare de parcă încă face minuni. Cel puțin am impresia că este Blur, animația amintește mult de stilul studioului.

Jocul va fi lansat în ziua de 15 noiembrie. Probabil vom vedea mai multe despre el la E3.

[Eurogamer]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button