Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Star Wars în Unreal Engine 4, Darth Vader jucabil

/
/
/

Cine a fost vreodată curios să îl vadă pe Darth Vader în Unreal Engine 4 are acum această oportunitate, mulțumită comunității.

Un utilizator de Youtube, numit CryZENx l-a adăugat pe temutul jedi întunecat în nivelul de testare ce este livrat cu motorul Unreal 4.

Modelul este importat din Soul Calibur 4, unde Darth Vader și-a făcut apariția ca un personaj secret, așa că nu se ridică tocmai la standardele de calitate moderne, în ceea ce privește numărul de poligoane. Totuși, shader-ele și texturile beneficiază de câteva efecte marca Unreal Engine 4, iar mișcarea pelerinei sale este redată folosind tehnologia APEX.

Mai mult de atât, totul este implementat folosind DirectX 12, așa că poți să îl controlezi pe Darth Vader printr-un ținut înghețat redat într-un detaliu grozav.

Cine are un sistem suficient de potent încât să ruleze Unreal Engine 4 poate descărca resursele necesare pentru a-l adăuga pe Darth Vader, prin accesarea acestui link. Fișierul este destul de mare, din moment ce include harta, și toate datele necesare pentru a transforma modelul lui Vader într-unul controlabil, cu animații coerente.

Dacă Darth Vader din Star Wars Battlefront nu va arăta mai bine acest model din 2008, importat în Unreal Engine 4, atunci poate că Frostbite nu a fost cea mai bună alegere pentru joc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar