Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Star Wars: Galaxy in Turmoil a fost anulat, dar ideea nu moare

/
/
/

Precum răsăritul Soarelui, inevitabilul s-a întâmplat cu Star Wars: Galaxy in Turmoil. Jocul gratuit a fost anulat deoarece încălca în cel mai grosolan mod cu putință proprietatea intelectuală Star Wars.

Studioul Frontwire anunță că nu va mai dezvolta Galaxy in Turmoil starea sa curentă, deoarece au fost rugați să renunțe la idee, după o întrunire cu Lucasfilm/Disney. Inițial, studioul a încercat să obțină o licență pentru a se folosi de proprietatea Star Wars la dezvoltarea jocului, generând deja foarte multă reclamă pozitivă pe baza faptului că Battlefront a fost cam na… indezirabil.

Lucasfilm/Disney nu a fost complet împotriva ideii de-a oferi celor de la Frontwire o licență pentru a folosi Star Wars, dar exista o mică problemă aici. Electronic Arts are drepturi exclusive pentru franciză când vine vorba de dezvoltarea jocurilor pentru orice nu înseamnă platformă mobilă. Contractul încă mai este valabil pentru cea mai bună parte din următorul deceniu. Iar Electronic Arts nu prea avea interes în a lăsa Galaxy in Turmoil să își continue existența, deoarece ar devia atenție de la Battlefront. Nici ideea ca cei de la Electronic Arts să publice Galaxy in Turmoil, contra cost, nu le-a surâs.

Ca urmare, Frontwire a primit tradiționala scrisoare de „Cease and Desist ”, prin care se împiedică dezvoltarea jocului. Dar există și o veste bună, Lucasfilm/Disney nu are nimic împotriva realizării unui joc inspirat de Battlefront, dar care nu folosește proprietatea Star Wars, așa că lucrul la Galaxy in Turmoil poate continua, cât timp nu conține X-Wings, Darth Vader, TIE Fighters sau Jar Jar Binks.

[DSO Gaming]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar