GamingPC&ConsolesTech&IT

Star Wars Episode I: Racer, refăcut în Unreal Engine 4

La douăzeci de ani după lansarea oficială, Star Wars Episode I: Racer beneficiază de o nouă înfâțișare, mulțumită unui modder pe nume RobJin. Acesta și-a propus să recreeze jocul original de racing folosind Unreal Engine 4, o versiune demo fiind deja disponibilă aici.

Inițial, modderul a folosit Star Wars Episode I: Racer ca temă pentru un proiect prin care încerca să învețe mai multe despre motorul grafic Unreal, dar în numai 10 luni inițiativa lui a căpătat amploare. Fanii pot intra acum în rolul lui Anakin Skywalker pentru a reedita celebra cursă de pe Mos Espa, din Star Wars Episode I: The Phantom Menace.

De vreme ce acesta este un mod bazat direct pe evenimente din filmele Star Wars, există riscul ca Disney să intervină și să solicite închiderea proiectului, așa că ar fi poate indicat să vă grăbiți dacă sunteți interesați de varianta modernă, chiar dacă neoficială, a lui Star Wars Episode I: Racer.

Dincolo de efortul unor modderi precum RobJin, fanii Star Wars încă așteaptă un titlu bun din această franciză și s-ar putea să fie recompensați în mai puțin de o lună, când cei de la Respawn sunt așteptați să prezinte oficial jocul Star Wars Jedi: Fallen Order.

sURSA

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button