PC&Consoles

Star Wars Empire at War renaște!

O surpriză neașteptată a sosit săptămâna trecută. Poate că este puțin cam târziu, din moment ce promoția atașată văd că a expirat, dar dacă nu ați aflat până acum, Start Wars Empire at War are iarăși un mod de multiplayer.

Pentru cei care nu mai țin minte, Empire at War este ultimul joc Star Wars bun al cărui nume nu începe cu Lego. Un titlu de strategie făcut de Petroglyph ce vă permite să preluați controlul Imperiului sau a Rebeliunii pe parcursul bătăliei pentru soarta galaxiei. Începeți cu furtul primelor prototipuri X-Wing de la Imperiu, și terminați cum vreți voi, fiindcă are o structură ce vă permite să vă faceți de cap, controlând armate atât prin spațiu, cât și pe sol.

Eh, acel joc nu prea mai avea multiplayer de când Gamespy a fost scos din funcțiune, așa că a venit timpul pentru ca Disney… da, Disney, să anunțe un update. Acest update este făcut chiar de Petroglyph și restaurează componenta de multiplayer, adaugă integrare cu Steam, activează până și suport pentru a rula jocul în fereastră. Faptul că Disney, corporația atât de zgârcită încât a preferat să o transforme pe Jan Ors în Jyn Esro decât să plătească o mică taxă creatorilor personajului, a fost dornic să sprijine mai departe suportul pentru Empire at War este nimic mai puțin de un miracol.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button