Gaming

Star Wars Battlefront primeste un nou mod 10v10 TDM

Sa fim sinceri, Star Wars Battlefront nu pare sa fie revenirea epica la originile seriei, totusi, directia in care se indreapta, cu toate ca gatuita de anumite lipsuri, nu este rea, asta daca dam crezare teaser-ului initial si informatiilor aparute, doar ca DICE au dorit cu varf si indesat sa ridice cortina peste noul mod 10v10 team deathmatch implementat in joc, acesta venind cu un anunt si nu un trailer…

Noul mod de joc, numit Blast mode, pune doua echipe de zece jucatori in meciuri a cate zece minute fata in fata, pastrand formula extrem de simpla: prima echipa care ajunge la 100 de fraguri castiga sau echipa cu cele mai multe fraguri la finalul celor zece minute castiga. Simplu nu?

Conform celor de la DICE, hartile folosite in acest mod sunt o versiune mai mica *Sad Panda* a hartilor folosite in alte parti sau in multiplayer, fiind retusate pentru a putea „veni in intampinarea necesitatile gamerilor”. Lead Designerul Dennis Brännvall, a declarat urmatoarele: „Sa zicem ca te-ai jucat Walker Assault Mode pe Hoth, dupa care o sa joci o runda tot pe Hoth, doar de Blast Mode, doar ca aceasta versiune are mici variatii de lumina, timpul zilei este schimbat, iar experienta finala este una diferiita” La care adaugam si noi rautacios: „Nene Brännvall, daca pictezi un hipopotam roz, tot hipopotam roz o sa fie, nu un ornament dragut pentru vitrina bunicii”.

Din relatarile producatorului, Blast Mode va contine vehicule, droizi si turete, dar la o scara mai mica, avand in vedere „marimea” hartilor. Asteptam cu interes data de 17 noiembrie, cand jocul va aparea pe PC si Console, cel mai probabil experienta finala fiind una… placuta, doar ca nu atat de diversa precum in titlurile precedente.

 

 

Articole asemanatoare

Back to top button