Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Star Wars Battlefront nu foloseste server browsers

/
/
/

Hei, stiti ce urasc jucatorii din intreaga lume? Un sistem de server browsers prin care sa poata sa aleaga si sa filtreze ce fel de joc doresc sa aleaga si ce ping sa aiba… stiti voi… cum a fost pana acum in seria Battlefield, cu toate ca trebuia sa induram abominatia aia de Battlelog care functiona cand stelele erau aliniate!

Ei bine, istetii de la DICE s-au gandit ca nu este o idee buna sa implementeze sistemul de cautare a serverelor si sa se foloseasca pe un sistem de match making bazat pe skill-ul jucatorului. Asa cum face si seria Call of Duty. De ce au facut asta? Nu stie nimeni!

Acum cand incepeam sa credem ca Star Wars Battlefront incepe sa para jocul care a fost in urma cu multi ani, totul s-a oprit in zidul proverbial. Nu numai ca anuntul de pe Reddit facut chiar de producatori a distrus increderea jucatorilor de PC, unde un astfel de sistem de alegere a serverului este imperativ, dar, dau si dovada de lene crasa, reusind sa isi atraga si mai multa presa negativa din partea publicatiilor de specialitate.

Este inca un rasol marca EA si unul care o sa rasune destul de negativ in piata de profil, spunand clar ca noi, gamerii, o sa facem putin scandal pe treaba asta si dupa o sa ne impacam cu ideea.

[Reddit]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar