Gaming

Star Wars Battlefront nu are… multe!

Star Wars Battlefront a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an de catre… subsemnatul. Dupa valul de informatii negative postate pe internet in ultima perioada se pare ca jocul are in comun cu titlurile originale doar numele. Spun asta pentru ca din ce in ce mai multe elemente sunt taiate si indepartate, pentru ca probabil nu este destul de… Battlefield sau Call of Duty, conform mai marilor care studiaza grafice in loc de public.

Star Wars Battlefront incearca sa pastreze o urma din jocul original totusi, ca de exemplu faptul ca nu exista clase in joc, cu un loadout specific, dar se pare ca exista un sistem de unlock in functie de progresie. Stiti voi… ca in Call of Duty sau Battlefield. Daca doresti sa fii unul din acei jucatori care actioneaza ca un Rambo pe front vei putea crea un loadout care iti permite sa faci acest lucru. Daca iti place sa joci defensiv sau esti mai mult un team player iti vom permite sa faci si acest lucru. (adica s-au rezumat la ceva similar cu primele Battlefield)

Un alt lucru care nu este de gasit, de data aceasta unul bun, sunt echipele specifice seriei BF. In locul acestora, vei avea un partnerer, care este si un spawn point pentru tine si tu pentru el. Tot cu acest partener poti sa imparti o arma pe care el nu o a are.

Un lucru care lipseste si pe care toata lumea il astepta este posibilitatea de a „aim down sight” *a ochi, si luptele in spatiu, pentru ca, cel mai probabil, este prea mult de munca si ceea ce au facut altii in trecut cu franciza este prea „mainstream”. Cine stie, poate intr-un DLC pe viitor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button