MORE

Star Wars: Battlefront nu are Battlelog

Jesper Nielsen, Assistant Producer pentru Star Wars: Battlefront a confirmat ca in ciuda informatiilor din diverse surse, jocul nu urmeaza sa foloseasca portalul de multiplayer Battlelog.

Aceasta informatie a aparut pentru prima oara intr-un articol de pe Game Rant, articol care sustinea ca acest titlu urmeaza sa foloseasca Battlelog, lucru care parea rezonabil, avand in vedere ca Battlefield 3, Battlefield 4 si Medal Of Honor Warfigher au folosit aceasta platforma pentru componenta de multplayer. Chiar si asa, Jesper Nielsen a tinut sa dezminta aceste zvonuri.

Articolul se baseaza pe faptul ca Uprise, companie responsabila pentru Battlelog, lucreaza si la Star Wars Battlefront. Jesper Nielses a spus “Daca Upriese lucreaza la Battlelog, inseamna ca acesta va urma sa foloseasca Battlelog? Nu, aceasta nu poate fi o legatura, si pot spune cu siguranta ca Battlefront nu va folosi BattleLog.” Cat despre producatorul DICE, un utilizator a mentionat pe Reddit ca jocul urmeaza sa foloseasca un sistem nou, si ca jocul nu va mai fi lansat din browser, din pacate. Sistemul greoi si invechit asemanator cu Battlelog nu este cea mai buna idee, dar pana la urma este alegerea producatorilor, care vor vrea sau nu sa implementeze o forma de Battlelog. Un lucru este cert, Battlefield Battlelog nu are foarte multi fani pe PC, de multe ori venind si cu hibe si probleme.

Articole asemanatoare

Back to top button