MORE

Star Wars Battlefront modat arata mai bine ca filmul!

Sunt putine moduri care reusesc sa ne atraga atentia aici in redactie, dar acest mod pentru Star Wars Battlefront realizat de Martin „Toddyftw” Bergman intra in categoria: „Ahhh… de ce nu sunt mai multe jocuri cu asemenea filtre?”.

Din pacate, in acest moment nu exista un video sau un link de download pentru Star Wars Battlefront Toddyhancer Mod, dar exista o serie de fotografii care demonstreaza cam cat de bine poate arata jocul cu un filtru potrivit si ceva modari la aspectul grafic.

Partea proasta… in general acest gen de moduri au prostul obicei sa iti taxeze placa video pana la loc comanda, in general userul pierzand cateva FPS-uri. Partea buna, daca ai o uzina de PC o sa iti permiti sa rulezi acest mod fara prea multe probleme, avand in vedere ca discutam de Frostbite Engine, care nu mai este de ceva vreme un etalon de nouatate si inovatie. Sigur, DICE lucreaza la el, dar comparativ cu alti ofertanti de pe piata, la unele capitole, Frostbite are nevoie de o noua versiune.

Cu toate astea, exista riscul ca modul sa nu impacteze atat de tare performantele PC-ului tau cand apare, iar asta inseamna un plus masiv pentru jucatorii de PC. Cine stie, prin acest mod grafic poate Battlefront chiar nu este o bomba debalansata.

[Imgur]

 

Related Articles

Back to top button