GAMING

Star Wars Battlefront inca mai „are surprize pentru jucatori”

Pana in prezent, EA si DICE au scos la lumina o serie de moduri de pentru Star Wars Battlefront, atat pentru multiplayer cat si pentru modul cooperativ inclus in joc, printre acestea fiind incluse: Walker Assault, Blast, Fighter Squadron, Drop Zone,Supremacy si o selectie de misiuni cooperative dupa cum am spus.

Chiar daca mai sunt luni de zile pana cand Battlefront o sa ne brazdeze monitoarele si televizoare, DICE inca sustine ca mai sunt o groaza de anunturi de facut. Totusi, unele dintre acestea s-au scurs in Playstation Magazine, care, cu ultima editie, a relatat ca mai sunt o serie de noi mecanici de joc si incercari la care cumparatorii trebuie sa se astepte.

Potrivit publicatiei, aceste noi incercari sunt legate de un nivel in Endor in care preiei comanda unui Speeder Bike, un nivel pe Hoth, in care controlezi un AT-AT, stiti voi, acel tanc patruped imens, si un nivel in care controlezi un X-Wing. In concluzie nimic special… nu? Ei bine se pare ca aceste incercari pot sa fie jucata atat cu boti, dar si in modul cooperativ, atat splitscreen sau online, lucru care putem spune ca ne bucura.

Nu exista mai multe informatii momentan, dar ceea ce stim cu certitudine, este ca Beta-ul pentru Battlefront va fi disponibil in luna octombrie pentru toata lumea, asa ca atunci fiecare dintre noi isi va putea forma o parere.

[PlayStation Magazine]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close