PC&Consoles

Star Wars: Battlefront II schimbă sistemul cuferelor cu recompense

EA a făcut niște compromisuri pentru jucătorii variantei beta a lui Star Wars: Battlefront II, care au fost nemulțumiți de modul în care funcționează sistemul de progres în joc. Așadar Electronic Arts au anunțat că vor micșora importanța cutiilor cu recompense, cunoscute și ca loot boxes.

Începând din acest moment, majoritatea armelor din Star Wars: Battlefront II vor fi deblocate prin progresul din joc, în timp ce doar câteva vor fi încă disponibile în loot boxes. Pe lângă asta, unele cutii specifice fiecărei clase vor fi oferite jucătorilor care folosesc acea clasă, pentru a asigura progresul în joc, în loc să sperați că acele cutii pe care le-ați achiziționat vă vor oferi obiectul dorit pentru clasa cu care jucați.

Cel mai mare nivel de Star Card (care sunt modificări care fac jucătorii să fie mai puternici) nu vor mai fi disponibile în cutii, și vor trebui să fie manufacturate. EA au spus că veți avea nevoie să fiți de un anumit rang pentru a putea construi aceste tipuri de cărți. Unele Star Cards vor fi totuși disponibile ca bonusuri pentru precomenzi, ediția Deluxe, starter packs, etc.

Așadar nu am scăpat de cutii în totalitate, iar achiziția lor cu monezi virtuale sau cu bani reali în continuare va acorda unele arme, Star Cards și materiale pentru construit, care pot fi folosite pentru îmbunătățit Star Cards. Dar se pare că va exista și un sistem mai tradițional de achiziție a armelor, iar unele Star Cards specifice claselor vor putea fi obținute prin creșterea rangului (chiar dacă în continuare prin intermediul cutiilor).

Sistemul nu a fost foarte bine explicat din start. De exemplu, după beta, EA au declarat că deblocarea armelor va necesita atingerea unui anumit rang, și că au de gând să ofere cele mai puternice obiecte numai prin intermediul achievement-urilor din joc. Schimbările menționate aici par să corespundă acestui plan, dar nu știm totuși cât de rapid sau cât de ușor vom putea obține monezile din joc sau cuferele specifice claselor din varianta finală a jocului.

Vom afla toate aceste detalii odată cu lansarea jocului.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button