PC&Consoles

Star Wars Battlefront Fan Remake este gratuit pe Steam

Pentru cei care au urmarit site-ul nostru in ultima perioada, Star Wars Battlefront 3 nu a fost tocmai pe placul nostru, iar anuntul fan remake-ului numit Galaxy in Turmoil a ridicat foarte multe sprancene.

Asta pentru ca s-a limitat la imbogatirea celui de-al doilea joc si introducerea si adaptarea de noi elemente intr-un titlu care se ridica la standardele gamer-ului modern. Bine, usor inspirat din Star Wars Battlefront 3.

Valve a acceptat deja sa distribuie prin Steam titlul, dar ceea ce producatorii nu ne-au spus atunci este ca jocul urmeaza sa fie gratutit, un lucru pentru care rusii de la Frontwire Studios trebuiesc aplaudati, mai ales ca pana in acest moment Disney nu au spus nimic despre subiect, mai ales ca acesta este gratuit.

 

Dupa discutiile cu reprezentantii Valve, compania a fost de acord sa publice Galaxy in Turmoil pe Steam, gratuit, catre milioane de utilizatori. Chiar daca acesta reprezinta un pas foarte mare si o reusita pentru Frontwire Studio, este un pas si mai mare pentru comunitate.

Fondatorii studioului au increderea ca acum ca Valve a lasat jocul sa fie lansat pe Steam, vor fi evitate potentiale probleme cu Disney.

Steam fiind de acord sa distribuie Galaxy in Turmoil nu doar ca adauga validitate si expunere proiectului, prezentandu-l unui public nou, dar mai si cimenteaza reputatia studioului Frontwire ca un dezvoltator emergent cu oportunitatea de-a publica jocuri pe Steam in viitor.

Speram ca acest titlu sa nu intre in acelasi con de umbra precum Battlefront 3, originalul realizat de Free Radical si abandonat de Lucas Arts, cu toate ca era aproape terminat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button